angle-left Södra Sandby bibliotek

Södra Sandby bibliotek

Välkommen till Södra Sandby bibliotek!

Södra Sandby bibliotek

Ändrade öppettider

Kristi himmelfärdsdag 13 maj

Stängt.

Begränsningar på grund smittspridning av covid-19

Till följd av regeringens restriktioner för att minska smittspridningen av Covid-19 har biblioteken begränsad service och minskade öppettider.

Stadsbiblioteket är öppet för nödvändiga besök måndagar och onsdagar klockan 12-19, tisdagar, torsdagar och fredagar klockan 12-17. Det går endast att utföra digitala ärenden, lämna böcker och hämta reservationer.

De meröppna biblioteken Dalby, Genarp, Linero, Veberöd och Klostergården är tillgängliga för besök för dig med behörighet till meröppet, dock med särskilda förhållningsregler. Tisdagar klockan 15-18 finns möjlighet för dig som saknar meröppet-behörighet att återlämna och hämta reservationer.

Norra Fäladens bibliotek, Stångby bibliotek och Södra Sandby bibliotek är stängda. 

På tisdagar klockan 15-18 kan du hämta reservationer och lämna tillbaka böcker på Stångby bibliotek. Det finns inte möjlighet under den tiden att gå in i biblioteket för att själv välja böcker.

Norra Fäladens bibliotek ska renoveras och biblioteket är därför helt stängt. Återöppning kommer att ske tidigast efter sommaren. Reservationer som har gjorts till Norra Fäladens bibliotek styrs om till Stadsbiblioteket. Återlämning kan göras utanför Sankt Hans kyrka på tisdagar klockan 15-18 till och med 8 juni.

Södra Sandby bibliotek är stängt för att förbereda inför flytt till nya lokaler. Här kan du läsa mer om flytten av Södra Sandby bibliotek.  

Mer information om bibliotekens restriktioner finns här

Just nu är inga lokaler tillgängliga för uthyrning på biblioteken, eftersom antalet besökare som får vistas i lokalerna samtidigt är begränsat. Detta gäller tillsvidare.

Sök

Språk

sv-se fi-fi en-us