angle-left Pausa dina reservationer

Pausa dina reservationer

Om du inte vill eller kan komma till biblioteket kan du välja att pausa dina reservationer till ett senare datum. Då kommer inga reservationer in till dig under perioden du har valt, samtidigt som du behåller din plats i kön.

Från måndagen 11 januari kan du låna reserverade böcker på Stadsbiblioteket, samt under meröppet på Dalby bibliotek, Genarps bibliotek, Klostergårdens bibliotek, Linero bibliotek och Veberöds bibliotek. Övriga bibliotek har stängt, och reserverade böcker som skulle hämtas där kommer istället att hämtas och lånas på Stadsbiblioteket. 

Om du inte vill eller kan komma till biblioteket för att hämta dina reservationer kan du välja att pausa dem. Pausar du dina reservationer kommer inga reservationer in till dig under perioden du har valt, samtidigt som du behåller din plats i kön. Du kan be oss på biblioteket om hjälp eller pausa dem själv.

Så här gör du:

  • Logga in med lånekortsnummer/personnummer och pinkod.
  • Gå till sidan Mina uppgifter.
  • Klicka på "Pausa reservationer under viss tid".
  • Fyll i önskade datum.

Reservationer kan bara pausas medan du fortfarande står i kö, innan böckerna har kommit in och aviserats till dig. Om du får ett meddelande av oss om att du har en reservation att hämta men du inte kan komma till biblioteket kan reservationen inte pausas.

Kontakta biblioteket på folkbiblioteken@lund.se eller telefon 046-359 59 90 (klockan 10-17 vardagar) om du behöver hjälp.

Här kan du läsa mer om våra begränsningar i service och öppettider på grund av de skärpta råden för att minska smittspridning.

Detta gäller från och med 11/1. Fram tills dess är alla reservationer inaktiverade.

Sök

Språk

sv-se fi-fi en-us