Katalogpost

505060
Singers melodi [Elektronisk resurs]
Singers melodi [Elektronisk resurs]
Av: Rosenberg, Vanna (Författare/medförfattare)
Utgivningsår: 2019
Språk: Svenska
Medietyp: E-ljudbok
Förlag: Bonnier Audio
Resurstyp: Fysiskt material
ISBN: 9789176511824
Anmärkning:
E-ljudbok (strömmande)
Titel från e-ljudbok.
Omfång: 5460 sek.
Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Innehållsbeskrivning
När skådespelaren Vanna Rosenberg debuterar som författare är det med en drömsk fantasifull bok om familj och ursprung. En bok om längtan efter något som kanske kan kallas hemma. Berättelsen om sjölejonet Singer och pojken Manfred på den kringresande cirkusen är en högläsningsbok för hela familjen. Det är natt. Havet ligger alldeles månblankt när ett litet sjölejonbarn förs bort från sin mamma och pappa. Det trygga livet på stenhällen slutar och ett nytt liv tar vid. 
Det lilla sjölejonet kommer till ett resande cirkussällskap, och eftersom hans sång är så sällsamt vacker får han namnet Singer. Det är på cirkusen, vid lejontämjarungen Manfreds sida, som Singer växer upp och vännerna – trollerikaninerna, skäggiga damen och alla de andra – blir hans nya familj. 
Och visst är vänner det bästa ett sjölejon kan önska, och visst är livet på cirkusen ett gott liv. Men Singer saknar något, och hans längtan växer sig allt större med åren. 
En morgon när Manfred vaknar är Singers apelsinlådesäng tom. Frukostbrickan står orörd. Radion har tystnat. Plötsligt slår det vännerna att det var länge sedan de hörde Singers melodi. Vart har han tagit vägen? Inte har väl Singer gett sig av för gott?
 
Copyright musiken "Singers melodi": 
Text: Vanna Rosenberg, Musik: Joel Danell 
Music Super Circus Extravaganza AB 

Vanna Rosenberg - Sång 
Joel Danell - Kontrabas 
Edvin Nahlin - Piano 
Gustav Nahlin - Trummor 
Anders af Klintberg - Steel guitar
Formgivare: Caroline Linhult [Elib]

Loading...
Loading...

Alex författarlexikon

Loading...

Andra titlar av samma författare

Liknande titlar

Sök

Språk