angle-left Kartan över oss
Kartan över oss

På Digitalt lärcenter.
 
Tiden är inne, platsen är här. Stormarna rider oss och den inre kompassnålen snurrar. Har vi gått vilse eller är vi på väg att hitta rätt? En konstant av röster kivas om vi närmar oss jordens kant eller redan trillat över den. En kamp om redan existerande kartor. Kanske behöver vi en ny? För första gången bjuder Riksteatern in till en GPS-programmerad ljudpromenad i landsomfattande format.
 
Kartan över oss är en existentiell hörlursvandring genom det inre landskap som uppstår när vi försöker tänka på framtiden. Genom att gå till olika offentliga platser på den egna orten växer kartan och berättelsen. För att uppleva verket använder du din egen mobil och hörlurar. Vi startar på Stadsbiblioteket där du får hjälp att ladda ner appen som behövs.
Arrangeras i samarbete med Riksteatern Lund.
 
Begränsat antal platser, föranmälan till lund@riksteatern.se eller 076-875 76 94.
 

På grund av de rekommendationer Folkhälsomyndigheten har tagit fram i syfte att minska smittspridning av covid-19 inför vi under hösten begränsningar av antalet platser till våra arrangemang.

Vi hanterar anmälningarna i turordning och bekräftar om du fått en plats eller inte. Observera att du ska ha fått en bekräftad plats för att få besöka arrangemanget.

Foto: Colourbox

 
 

Search