Vill du starta en bokcirkel?

I höst satsar Södra Sandby och Veberöds bibliotek på en kurs för dig som vill få inspiration till din bokcirkel eller som funderar på att starta en.

Hur kan man prata om läsning i grupp? Vad kan biblioteket erbjuda en bokcirkel? Träffa gästföreläsare, delta i diskussioner och få massor av lästips på höstens bokcirkelkurs.

Bokcirkelkursen inleds med en inspirationsföreläsning med författaren Frida Skybäck som berättar om sin syn på bokcirklar och om sin roman "Bokcirkeln vid världens ände". Föreläsningen är öppen för alla, men du som vill kan fortsätta att gå kursen med tre träffar under hösten.

Södra Sandby bibliotek

Frida Skybäck besöker biblioteket den 5 oktober klockan 18.

Därefter träffas vi följande tre onsdagar: 12 oktober, 26 oktober och 9 november klockan 18-19.

För anmälan och mer information, kontakta Södra Sandby bibliotek.

Veberöds bibliotek

Frida Skybäck besöker biblioteket den 4 oktober klockan 18.

Därefter träffas vi följande tre tisdagar: 11 oktober, 25 oktober och 8 november klockan 18-19.

För anmälan och mer information, kontakta Veberöds bibliotek.

Projektet finansieras med bidrag från Region Skåne.

Laddar