Välkommen till biblioteken

Ласкаво просимо до бібліотек Lund (ukrainska) / Добро пожаловать в библиотеки Lund (ryska).

Information om biblioteken i Lund på ukrainska och ryska. Texten finns på svenska längre ner på sidan. Information om biblioteken på fler språk hittar du här.

Ласкаво просимо до бібліотек Lund (ukrainska)

Бібліотеки у Lund відкриті для всіх. Сюди можна прийти, наприклад, щоб позичити книгу або скористатися комп’ютером, або якщо ви просто бажаєте побути тут деякий час.

Що ви можете робити у бібліотеці

Приходячи сюди, ви отримуєте допомогу у використанні всіх послуг бібліотеки. Тоді ви отримуєте читацький квиток. Це нічого не коштує, і вам не потрібен шведський документ, що посвідчує особу. Ви можете користуватися бібліотекою, навіть якщо у вас немає документа, що посвідчує особу.

Добро пожаловать в библиотеки Lund (ryska)

Библиотеки в Lund открыты для всех. Сюда можно прийти, например, чтобы взять книгу напрокат или воспользоваться компьютером, или если вы просто хотите побыть здесь некоторое время.

Что вы можете делать в библиотеке

Когда вы придете сюда, вам помогут воспользоваться всеми услугами библиотеки. Вы получите читательский билет. Это ничего не стоит, и вам не нужен шведский документ, удостоверяющий личность. Вы можете пользоваться библиотекой, даже если у вас нет документа, удостоверяющего личность.

Välkommen till biblioteken i Lund

Biblioteken i Lund är öppna för alla. Hit är du välkommen för att exempelvis låna en bok eller använda en dator, eller om du bara vill ha en plats att vara på en stund.

Detta kan du göra på biblioteket:

När du kommer hit får du hjälp med att använda bibliotekets alla tjänster. Då får du ett bibliotekskort. Det kostar ingenting och du behöver inte ha en svensk id-handling. Du kan använda biblioteket även om du inte har en id-handling.