Sommarlov på biblioteken

Högläsning, workshops, föreställningar och Sommarboken – det händer massor för barn på biblioteken i sommar.

Sommarens program

Biblioteket har massor av roliga program för barn i olika åldrar i sommar. Till en del av programmen behöver du föranmäla dig till biblioteket som ordnar programmet, i så fall står det i informationen om programmet.

Välkommen att hämta det tryckta programmet på biblioteket. Du hittar även programmen i kalendern här på webben:

Sommarlovsprogram på biblioteken

Illustration som föreställer en gräsmatta med ett parasoll, en uppslagen bok och texten "Sommarboken"

Sommarboken

Läs 6 böcker under sommarlovet och få en bok av oss! Du som är 6-16 år kan delta i Sommarboken.

Här hittar du all information om Sommarboken

Pop up på BrunnshögBibliotekets maskot, en lila sengångare, sträcker upp en hand för att hälsa.

Varje tisdag under sommarlovet finns biblioteket på plats i Nobelparken på Brunnshög! Vi tar vi med vår lådcykel och fixar någon rolig aktivitet för dig som är lovledig. Du kan också redovisa Sommarboken och få boktips.

Ingen föranmälan. Vid dåligt väder är pop up-tillfället inställt.

Boktips här på webben

Vill du ha fler lästips? På sidan Barn och unga hittar du boktips som räcker hela sommaren!

Barn och unga