angle-left Södra Sandby bibliotek flyttar till nya lokaler

Södra Sandby bibliotek flyttar till nya lokaler

Efter sommaren öppnar Södra Sandby bibliotek i nya lokaler i centrum. 17 maj stänger biblioteket för att förbereda för flytten.

Du kan låna böcker som inte är reserverade och tillhör Södra Sandby bibliotek på långlån tills vi öppnar i de nya lokalerna. Lånar du minst fem böcker på långlån får du en ryggsäck av oss! Prata med personalen under öppettid, tisdagar 14-19, eller maila till biblioteket.sandby@lund.se så hjälper vi dig.

Om du vill låna, låna dator och lämna tillbaka under tiden som biblioteket är stängt kan du besöka Stadsbiblioteket eller något av våra Meröppna bibliotek. Läs mer om de Meröppna biblioteken i länken nedan. Reservationer kan du hämta ut på Stadsbiblioteket. Vill du vänta med att hämta din reservation tills vi öppnar i de nya lokalerna kan du pausa reservationen här på webbplatsen, under Mina sidor.

När det nya biblioteket öppnar kommer det att vara Meröppet varje dag klockan 7-22. Det innebär att du kan besöka biblioteket även när det inte är personal på plats. Läs mer om Meröppet och hur du skaffar behörighet genom att klicka på länken nedan.

Meröppet
 

(Bilden är en skiss på hur kvarteret ungefär kommer att se ut, vissa saker kan ändras innan det är klart.)

Sök

Språk

sv-se fi-fi en-us