angle-left Södra Sandby bibliotek

Södra Sandby bibliotek

Välkommen till Södra Sandby bibliotek!

Södra Sandby bibliotek

Ändrade öppettider

Begränsningar på grund av ökad smittspridning

Till följd av regeringens restriktioner för att minska smittspridningen av Covid-19 har biblioteken begränsad service och minskade öppettider.

Stadsbiblioteket är öppet för nödvändiga besök på vardagar klockan 12-17. Det går endast att utföra digitala ärenden, lämna böcker och hämta reservationer.

Södra Sandby bibliotek är öppet för nödvändiga besök på tisdagar klockan 14-19. 

De meröppna biblioteken Dalby, Genarp, Linero, Veberöd och Klostergården är tillgängliga för besök för dig med behörighet till meröppet, dock med särskilda förhållningsregler. På tisdagar klockan 15-18 finns möjlighet för dig som saknar meröppet-behörighet att återlämna och hämta reservationer.

Norra Fäladens bibliotek och Stångby bibliotek håller stängt tillsvidare. På tisdagar klockan 15-18 kan du hämta reservationer och lämna tillbaka böcker. Det finns inte möjlighet under den tiden att gå in i biblioteket för att själv välja böcker.

Mer information om biblioteken under stängningen finns här
Just nu är inga lokaler tillgängliga för uthyrning på biblioteken, eftersom antalet besökare som får vistas i lokalerna samtidigt är begränsat. Detta gäller tillsvidare.

Sök

Språk

sv-se fi-fi en-us