angle-left Bibliotekets nya maskot säger hej

Bibliotekets nya maskot säger hej

Jag är en sengångare som snart flyttar in på ditt bibliotek. Men först behöver jag din hjälp...

Bibliotekets nya maskot -- en lila sengångare som sträcker upp armarna i luften.

Hej!

Jag är en sengångare som alldeles snart kommer att flytta in på ditt bibliotek.

Jag har en särskild magisk förmåga att kunna vara på flera platser samtidigt, så du kommer att kunna se mig på många ställen. En av mina uppgifter på biblioteket blir att hjälpa dig med allt möjligt.

Men det finns en sak jag saknar: Ett namn! Hjälp mina kompisar bibliotekarierna att komma på ett namn som passar just mig!

Du kan lämna ditt namnförslag i sommar på ditt bibliotek eller genom att mejla folkbiblioteken@lund.se.

Senast 8 augusti behöver vi ditt förslag.

Sedan kommer barn i Lund att få rösta på vilket namn de tycker att jag ska ha. När jag har fått mitt namn är Du bjuden på min välkomstfest på ditt bibliotek!

sv-se fi-fi en-us