angle-left INSTÄLLT: Modets betydelse – om kläders möjligheter och begränsningar
INSTÄLLT: Modets betydelse – om kläders möjligheter och begränsningar

Genom våra kläder konstruerar vi vilka vi är och vilka vi vill att omvärlden ska möta. Vad betyder mode för skapandet av vår identitet och  grupptillhörighet? Mode öppnar inte bara upp för nya uttryck utan begränsar också vilka vi kan vara. Det konstruerar och reproducerar normer. Emma Severinsson, lektor i modevetenskap vid Lunds universitet, föreläser om modets betydelse idag och historiskt. Arrangeras i samarbete med Lunds universitet.

Föranmälan. Anmäl er på biblioteket, via mail biblioteket.veberod@lund.se eller på telefon 046-359 67 84.

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer angående Covid-19. Därför reserverar vi oss för att programpunkter kan ändras, flyttas eller ställas in med kort varsel. Skulle så vara fallet hittar ni information här och på våra sociala medier. Har du några frågor kring programmet, kontakta biblioteket på 046-359 67 84 eller biblioteket.veberod@lund.se.