angle-left Punk, plysch, paljetter och politik
Punk, plysch, paljetter och politik

1970-talets mode kan tyckas polariserat eftersom det rymmer allt från glammiga discoplagg till den nya punkstilen som ofta har beskrivits som ett antimode.

I detta föredrag berättar historikern Emma Severinsson om hur 1970-talets mode både påverkade och påverkades av samtida diskussioner om genus, politik och ungdomskultur.

Föranmälan krävs.

På grund av de rekommendationer Folkhälsomyndigheten har tagit fram i syfte att minska smittspridning av covid-19 inför vi under hösten begränsningar av antal platser till våra arrangemang. Alla programpunkter kräver föranmälan.

Mejla anmälan till folkbiblioteken@lund.se, ring 046-359 59 90 eller anmäl dig i bibliotekets infodiskar. Uppge ditt namn, dina kontaktuppgifter och vilken programpunkt anmälan avser. Vi hanterar anmälningarna i turordning och bekräftar om du fått en plats eller inte.

Observera att du ska ha fått en bekräftad plats för att få besöka arrangemanget.