angle-left Om Johan Lundblad
Om Johan Lundblad

Arkivarie Fredrik Tersmeden berättar om Johan Lundblad som var professor i latin, boktryckare och bokhandlare i början av 1800-talet och gjorde ett försök att grunda Lunds första privata lånebibliotek.

Föranmälan krävs.

På grund av de rekommendationer Folkhälsomyndigheten har tagit fram i syfte att minska smittspridning av covid-19 inför vi under hösten begränsningar av antal platser till våra arrangemang. Alla programpunkter kräver föranmälan.

Mejla anmälan till folkbiblioteken@lund.se, ring 046-359 59 90 eller anmäl dig i bibliotekets infodiskar. Uppge ditt namn, dina kontaktuppgifter och vilken programpunkt anmälan avser. Vi hanterar anmälningarna i turordning och bekräftar om du fått en plats eller inte.

Observera att du ska ha fått en bekräftad plats för att få besöka arrangemanget.