angle-left Guidad konstvisning
Guidad konstvisning

Emil Nilsson, kurator för offentlig konst på Lunds konsthall, ger en guidning till några av de många fina konstverk som finns på Stadsbiblioteket.

Samling vid receptionen. Föranmälan krävs.

På grund av de rekommendationer Folkhälsomyndigheten har tagit fram i syfte att minska smittspridning av covid-19 inför vi under hösten begränsningar av antal platser till våra arrangemang. Alla programpunkter kräver föranmälan.

Mejla anmälan till folkbiblioteken@lund.se, ring 046-359 59 90 eller anmäl dig i bibliotekets infodiskar. Uppge ditt namn, dina kontaktuppgifter och vilken programpunkt anmälan avser. Vi hanterar anmälningarna i turordning och bekräftar om du fått en plats eller inte.

Observera att du ska ha fått en bekräftad plats för att få besöka arrangemanget.