angle-left Det glada 70-talet
Det glada 70-talet

Thomas Wiehe minns när musikrörelsen var ung och proggen var på uppgående.

Thomas spelar och berättar om sitt glada 1970-tal. En tid när allt var möjligt, även politiska förändringar och musiken blev var mans egendom. Skivbolagen växte som svampar ur jorden och olika musikforum gjorde det möjligt för den unga generationen att göra sin röst hörd. Föreställningen är speciellt framtagen inför Stadsbibliotekets 50-årsjubileum.

Föranmälan krävs.

På grund av de rekommendationer Folkhälsomyndigheten har tagit fram i syfte att minska smittspridning av covid-19 inför vi under hösten begränsningar av antal platser till våra arrangemang. Alla programpunkter kräver föranmälan.

Mejla anmälan till folkbiblioteken@lund.se, ring 046-359 59 90 eller anmäl dig i bibliotekets infodiskar. Uppge ditt namn, dina kontaktuppgifter och vilken programpunkt anmälan avser. Vi hanterar anmälningarna i turordning och bekräftar om du fått en plats eller inte.

Observera att du ska ha fått en bekräftad plats för att få besöka arrangemanget.