angle-left Lund läser Timbuktu

Lund läser Timbuktu

Lund läser är Lunds största bokcirkel, där tusentals läser samma bok under hösten. I år läser vi En droppe midnatt av Jason Timbuktu Diakité tillsammans.

Under september månad har vi delat ut boken gratis på våra nio bibliotek, men på de flesta biblioteken är gåvoböckerna nu slut.

Du kan också låna boken hos oss - som tryckt bok, eller i flera andra format. Här kan du reservera den som bland annat lättläst, MP3-ljudbok, e-bok eller kombinerad bok och CD.

Den som vill kan också delta i de evenemang som arrangeras på alla bibliotek under hela hösten. Det är till exempel bokcirklar, föreläsningar, bokfika och musikarrangemang.

Lund Läser-podden

Ta del av ett samtal om En droppe midnatt. Podden hittar du på vår hemsida och Facebook samt i alla kända podcastappar. Det första avsnittet släpps 10 september.

Lyssna på Lund läser-podden på Soundcloud

 

Kalender: Lund läser

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer angående covid-19. Därför reserverar vi oss för att programpunkter kan ändras, flyttas eller ställas in med kort varsel. Skulle så vara fallet hittar ni information på våra sociala medier och på här på webbplatsen.

Observera att vi med anledning av det rådande läget har begränsat antalet platser till arrangemangen. Alla arrangemang kräver föranmälan. Anmäl dig till det bibliotek där programpunkten äger rum.

Sök

Språk

sv-se fi-fi en-us