Invigning av Södra Sandby bibliotek

Klockan 10:

Invigningstal av ordförande för kultur- och fritidsnämnden Christian Gehrmann och enhetschef Karin Runevad utanför entrén. Högtidlig bandklippning!

Klockan 11:

Sång- och musikkalas med Gitte och Åsa. Välkomna till en interaktiv musikföreställning för hela familjen! De glada musikanterna Gitte Pålsson och Åsa Håkansson kommer hit med en specialkomponerad föreställning för att fira invigningen av Sandbys nya bibliotek tillsammans med er.

Obs! Begränsat antal platser. Föranmälan till biblioteket på biblioteket.sandby@lund.se eller 046-359 64 33.

Klockan 13.30:

Författarbesök. Möt sandbybon Kristina Agnér, vars uppmärksammade debutdeckare ”Var inte rädd för mörkret” kom ut på Bonniers förlag tidigare i år. Bokens huvudperson är Alva, som lämnar Stockholm med ett krossat hjärta för att röja upp i det gamla torp hon ärvt efter sin mamma. Väl på plats i de småländska skogarna får hon veta att modern inte dött en naturlig död. Hänger det samman med en ung kvinnas olösta försvinnande i byns förflutna?

Obs! Begränsat antal platser. Föranmälan till biblioteket på biblioteket.sandby@lund.se eller 046-359 64 33.

Dessutom blir det tipspromenad, tävlingar och fika! Välkomna!

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och max 50 personer får vistas i lokalen samtidigt. Räkna därför med att det eventuellt kan bli lite väntetid innan du får komma in och titta!