angle-left INSTÄLLT: FULLBOKAT: Historien om New York
INSTÄLLT: FULLBOKAT: Historien om New York

Världens huvudstad. Staden som lockar miljontals turister varje månad. Platsen som svenskar har ett djupt kärleksförhållande till.

New York är våra drömmars stad. Men hur mycket känner vi egentligen till om metropolens mångskiftande historia?

Henric Bergren, foto: Elnaz BaghlanianMed utgångspunkt i boken Historien om New York tecknar den tidigare New Yorkbon Henrik Berggren ett personligt porträtt av stadens 400-åriga historia. Skildringen tar avstamp i den lilla holländska handelskolonin Nieuw Amsterdam, som så småningom blir ett av världens absolut viktigaste maktcentrum.

Arrangeras i samarbete med ABF.

Föranmälan krävs.

 

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer angående covid-19. Därför reserverar vi oss för att programpunkter kan ändras, flyttas eller ställas in med kort varsel. Skulle så vara fallet hittar ni information här och på våra sociala medier.

Observera att vi med anledning av det rådande läget har begränsat antalet platser till arrangemangen. Alla arrangemang kräver föranmälan.

Mejla anmälan till folkbiblioteken@lund.se, ring 046-359 59 90 eller anmäl dig i bibliotekets infodiskar. Uppge ditt namn, dina kontaktuppgifter och vilken programpunkt anmälan avser. Vi hanterar anmälningarna i turordning och bekräftar om du fått en plats eller inte.
 

Observera att du ska ha fått en bekräftad plats för att få besöka arrangemanget.

 

Foto: Elnaz Baghlanian

Sök

Språk

sv-se fi-fi en-gb