angle-left INSTÄLLT: Författarbesök: Susanna Alakoski
INSTÄLLT: Författarbesök: Susanna Alakoski

Bomullsängeln är en kraftfull roman om flickors utsatthet, om kvinnlig vänskap och bildningstörst. Om hur tidhändelserna vi upplever ofta bestämmer våra liv i högre grad än de val vi har möjlighet att göra. Bomullsängeln är inledning på en romansvit om kvinnors liv, arbete och längtan i Finland och Sverige under hela nittonhundratalet. Ett epos om fred och krig, där vardagsliv och världspolitik utgör trådar i samma väv.

Susanna Alakoski debuterade 2006 med romanen Svinalängorna, som belönades med Augustpriset. Därefter har hon utkommit med Håpas du trifs bra i Fengelset (2010), Oktober i Fattigsverige (2012) och April i Anhörigsverige (2015).

Arrangeras i samarbete med ABF. Föranmälan krävs.

 

Arbetarnas bildningsförbundPå grund av de rekommendationer Folkhälsomyndigheten har tagit fram i syfte att minska smittspridning av covid-19 inför vi under hösten begränsningar av antal platser till våra arrangemang. Alla programpunkter kräver föranmälan.

 

Mejla anmälan till folkbiblioteken@lund.se, ring 046-359 59 90 eller anmäl dig i bibliotekets infodiskar. Uppge ditt namn, dina kontaktuppgifter och vilken programpunkt anmälan avser. Vi hanterar anmälningarna i turordning och bekräftar om du fått en plats eller inte.

 

Observera att du ska ha fått en bekräftad plats för att få besöka arrangemanget.

 

Foto: Elisabeth Olsson Wallin

Sök

Språk

sv-se fi-fi en-gb