angle-left Filmvisning: Min pappa Marianne
Filmvisning: Min pappa Marianne

När Hannas älskade pappa, prästen med det stora skägget, avslöjar att han egentligen vill kallas Marianne, vänds Hannas värld upp och ner. Men för pappa Marianne finns ingen återvändo, hon måste äntligen få vara den hon är. En feelgood-berättelse om modet att vara sig själv.

Begränsat antal platser. Föranmälan på telefon 046-359 64 33 eller mejl biblioteket.sandby@lund.se

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer angående Covid-19. Därför reserverar vi oss för att programpunkter kan ändras, flyttas eller ställas in med kort varsel. Skulle så vara fallet hittar ni information här eller på våra sociala medier.
Har du några frågor kring programmet, kontakta biblioteket på 046-359 64 33 eller biblioteket.sandby@lund.se.