angle-left Take away – hämta böcker utomhus

Take away – hämta böcker utomhus

Du som inte kan eller vill gå in på biblioteket kan från 1 mars åter beställa en kasse med böcker, filmer eller tidningar att hämta utanför biblioteket.

Så går det till:

• Ring 046-359 59 90 vardagar 10-17 och berätta att du vill beställa en take away-kasse och på vilket bibliotek du vill hämta böckerna.
  • Vi behöver veta ditt lånekortsnummer och vilka böcker du vill beställa.
  • Vi lämnar vidare din beställning till rätt bibliotek och bestämmer tillsammans en tid för avhämtning. Du kan som tidigast hämta kassen dagen efter att du gjort beställningen.
  • När det är dags att hämta böckerna möter någon ur personalen dig utanför biblioteket och lämnar över kassen.
  • Samma regler och lånetider gäller för take away-lån som för andra lån.
  • Vi kan endast ta emot ett visst antal beställningar per dag. Du får ett meddelande om vi inte kan ta emot fler och då är du välkommen att kontakta oss dagen efter.

sv-se fi-fi en-us