Digitalt språkcafé - Language café on line

Information in English below

Vi träffas över verktyget Zoom och pratar svenska tillsammans! Vi delar in oss i mindre grupper efter hur bra svenska man pratar.

Språkcaféet är varje torsdag men du behöver anmäla dig till varje gång så att vi vet hur många vi blir. Maila din anmälan till folkbiblioteken@lund.se senast klockan 12 på torsdagen. Skriv gärna i din anmälan om du är nybörjare, medel eller avancerad så att vi kan planera grupperna. Vi skickar en länk till Zoom-mötet som du kopplar upp dig på när språkcaféet börjar.

Zoom går att använda både på dator och mobiltelefon. Hör av dig till folkbiblioteken@lund.se om du har frågor. Varmt välkommen!

Language café on line. We meet over Zoom and speak Swedish together! We split into smaller groups with different levels.

Language café on line takes place every Thursday but you have to send us a notification for every session so we know in advance how many participants will attend. Send an email to folkbiblioteken@lund.se with your notification, not later then Thursday at 12 o'clock. Please let us know if you are beginner, intermediate or advanced so that we can plan the groups. We will send you a link to the Zoom meeting.

You can use Zoom from your computer or mobile device. Contact us at folkbiblioteken@lund.se if you have any questions. Welcome!

Illustration: Emma Håkansson