angle-left INSTÄLLT - Det spökar på biblioteket! Maria berättar spökhistorier
INSTÄLLT - Det spökar på biblioteket! Maria berättar spökhistorier

Där biblioteket ligger idag fanns det förr i tiden en kyrkogård. Gravstenarna är borta sedan länge men de osaliga andarna finns kvar och ibland besöker de biblioteket. Visste du förresten att självaste djävulen en gång gått runt här på Lunds gator?

Från 7 år. Sagostunden sker utomhus runt biblioteket. Om det duggregnar äger den rum som planerat men skulle det ösregna måste vi ställa in.

På grund av de rekommendationer Folkhälsomyndigheten har tagit fram i syfte att minska smittspridning av covid-19 inför vi under hösten begränsningar av antal platser till våra arrangemang.

Mejla anmälan till folkbiblioteken@lund.se, ring 046-359 59 90 eller anmäl dig i bibliotekets infodiskar. Uppge ditt namn, dina kontaktuppgifter och vilken programpunkt anmälan avser. Vi hanterar anmälningarna i turordning och bekräftar om du fått en plats eller inte. Observera att du ska ha fått en bekräftad plats för att få besöka arrangemanget.