angle-left Bushwick Book Club: En droppe midnatt inspirerar till ny musik och annat!
Bushwick Book Club: En droppe midnatt inspirerar till ny musik och annat!

Bushwick Book Club inspireras av en bok för att skapa ny musik, monologer och mellansnack. Konceptet startade i en undergroundmiljö i Bushwick i New York, och råkade slumpmässigt och lyckligt få en svensk filial för en handfull år sedan.
Sedan dess har Thomas Teller (musiker) och Kristian Carlsson (författare) satt tänderna i 50 litterära verk och haft framträdanden runt om i Sverige, i England och USA. "Det är verkligen en ära att bli inbjuden att läsa, inspireras och skapa nya verk utifrån just denna viktiga självbiografi. Det är intressanta teman i boken, och en tydlig musikalitet", säger Thomas Teller om uppdraget.

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer angående covid-19. Därför reserverar vi oss för att programpunkter kan ändras, flyttas eller ställas in med kort varsel. Skulle så vara fallet hittar ni information här och på våra sociala medier.

Observera att vi med anledning av det rådande läget har begränsat antalet platser till arrangemangen. Alla arrangemang kräver föranmälan.
Anmäl dig på 046-359 64 32 eller biblioteket.dalby@lund.se.