Bibliotek Nöbbelöv öppnar

Den 15 december öppnar vi ett helt nytt bibliotek på Nöbbelöv. Välkommen på invigning klockan 14-16!

Onsdagen den 15 december klockan 14-16 inviger vi Bibliotek Nöbbelöv på skolan Hubertusgården, Spårsnögatan 66. Välkommen att fira med oss! Kultur- och fritidsnämndens ordförande Christian Gehrmann kommer att invigningstala och Jazzkattsvängen underhålla med musik. Vi bjuder på fika.

Bibliotek Nöbbelöv kommer att vara ett integrerat bibliotek vilket innebär att det både kommer vara skolbibliotek och folkbibliotek i samma lokal. Biblioteket kommer att vara Meröppet. Biblioteket kommer att vara bemannat två gånger i veckan, måndag eftermiddagar och torsdag förmiddagar.

Bibliotek Nöbbelöv – kontaktuppgifter och öppettider

Meröppet

Meröppet innebär att biblioteket kommer att vara tillgängligt för besökare under vissa tider, även när det inte finns personal på plats. För att besöka Meröppet behöver du vara registrerad Meröppet-låntagare. Det blir du genom att fylla i en blankett och lämna eller skicka till biblioteket. Du kan ansöka om Meröppet på alla bibliotek, du behöver inte vänta till biblioteket på Nöbbelöv har öppnat.

Här kan du läsa mer och ladda ner ner Meröppetblanketten för utskrift: Meröppet