Afghanistan idag och i framtiden

Vi är alla oroade över utvecklingen i Afghanistan. Framförallt över mänskliga rättigheter, kvinnornas situation och flickors skolgång. Vad händer och vad kommer att hända i framtiden när Afghanistan styrs av talibanerna? Hur kommer det att gå med biståndet till Afghanistan? Svenska Afghanistankommitténs kommunikationschef Niclas Eriksson föreläser och diskuterar. Arrangeras i samarbete med Svenska Afghanistankommitténs Lundaavdelning.

Begränsat antal platser. Mejla anmälan till folkbiblioteken@lund.se, ring 046-359 59 90 eller anmäl dig i bibliotekets infodiskar. Uppge ditt namn, dina kontaktuppgifter och vilken programpunkt anmälan avser. Vi hanterar anmälningarna i turordning och bekräftar om du fått en plats eller inte. Observera att du ska ha fått en bekräftad plats för att få besöka arrangemanget